Switch to English

Managing Smart – Conditii si Termeni de utilizare a site-ului

www.Managing-Smart.com, numit in continuare “MANAGING-SMART”, este administrat de MS Managing Smart SRL cu sediul in Bucuresti,  inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/6468/2014, CUI 33228839, numita in continuare “ADMINISTRATOR MS”.
Prin utilizarea sub orice forma a site-ului “www.Managing-Smart.com” sau a copiilor produselor descarcate de pe site (vizitare site, inregistrare ca utilizator al site-ului, comandare de copii ale produselor, plata comenzi / produse, utilizare produse, consultare materiale scrise pe paginile site-ului, etc.), persoana care acceseaza site-ul, numita in continuare “UTILIZATOR”, declara implicit ca a citit, a inteles si a acceptat toate conditiile de utilizare a site-ului, mentionate in acest document. In cazul descarcarii sau utilizarii copiilor de produse de pe www.Managing-Smart.com, utilizatorul agreeaza prevederile contractului “EULA” pentru produsul descarcat, precum si faptul ca aceste prevederi se cumuleaza cu prevederile prezentului document; orice posibila contradictie intre cele doua documente se interpreteaza in favoarea MS Managing Smart SRL.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.Managing-Smart.com fara o notificare prealabila.
A. Utilizarera site-ului
1) ADMINISTRATORUL MS pune la dispozitia UTILIZATORULUI acces limitat, doar de citire, pe MANAGING-SMART, fara dreptul de a descarca, a modifica, a copia sau a reproduce partial sau integral site-ul, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ADMINISTRATORULUI MS sau actionarilor acestuia. ADMINISTRATORUL MS nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventuala indisponibilitate partiala sau totala a MANAGING-SMART, din motive tehnice, de conectivitate, sau din motive de orice alta natura.
2) Pentru accesarea MANAGING-SMART conform Termenilor si Conditiilor de Utilizare, UTILIZATORUL nu are obligatia de a se inregistra. Obligatia de inregistrare a UTILIZATORULUI intervine in momentul in care acesta intentioneaza sa descarce produse oferite pe MANAGING-SMART, indiferent daca dreptul de utilizare a acestor produse este oferit gratuit (produse tip “Demo”) sau contra unui cost (produse cu functionalitate completa). UTILIZATORUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru corectitudinea datelor introduse in formularul de inscriere pe MANAGING-SMART. ADMINISTRATORUL MS este exonerat de orice raspundere cu privire la corectitudinea datelor introduse de UTILIZATOR in formularul de inscriere pe MANAGING-SMART.
3) UTILIZATORUL isi asuma obligatia de a nu descarca, modifica, copia sau reproduce partial sau integral site-ul, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul sau continutul acestuia in orice alta maniera decat cea prevazuta in Termenii si Conditiile de Utilizare si in contractele “EULA” pentru utilizarea copiilor de produse licentiate. UTILIZATORUL nu va utiliza MANAGING-SMART in scopuri comerciale sau contrare intereselor ADMINISTRATORULUI MS sau actionarilor acestuia.
4) MANAGING-SMART va intreprinde eforturi si actiuni rezonabile pentru intretinerea si pastrarea contului UTILIZATORULUI si a continutului contului. MANAGING-SMART nu isi asuma nici o responsabilitate si nu isi asuma oblgatia nici unei actiuni pentru cazul in care contul UTILIZATORULUI si / sau continutul contului sunt sterse sau inutilizabile, indiferent de imprejurarile in care s-ar produce aceste evenimente. UTILIZATORUL isi asuma in intregime responsabilitatea de a pastra corespunzator, in vederea utilizarii conform EULA, copiile produselor si licentele de utilizare a acestora. In cazul pierderii de catre UTILIZATOR a copiilor produselor descarcate spre utilizare conform EULA si / sau a licentelor valide de utilizare a acestor copii, MANAGING-SMART nu isi asuma nici o responsabilitate pentru restaurarea acestora.
5) UTILIZATORUL poate solicita stergerea de pe site a contului si a continutului acestuia, printr-o cerere e-mail facuta de pe adresa e-mail cu care a fost creat contul. Ca urmare a cererii, MANAGING-SMART va sterge contul UTILIZATORULUI de pe site intr-un termen de 40 de zile.
B. Descarcarea si utilizarea de copii ale produselor de pe MANAGING-SMART
1) UTILIZATORUL poate descarca doar copii ale produselor pentru care i-a fost alocata o licenta individuala de utilizare gratuita (sub forma de “Demo”, pentru demonstrarea caracteristicilor produsului), sau copii ale produselor pentru care i-a fost alocata o licenta individuala, pentru utilizare contra cost, conform comenzilor pe care le-a inregistrat si achitat pe MANAGING-SMART.
2) Atat materialele prezentate pe MANAGING-SMART, cat si produsele, textele din ecranele produselor si clauzele contractuale (EULA) pot fi prezentate in limba Engleza, fara traducere in Limba Romana. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea de a efectua toate diligentele necesare pentru a intelege in intregime continutul in Limba Engleza a acestor materiale.
3) Inainte de a comanda, achita, descarca si utiliza copia oricarui produs (Demo sau contra cost), UTILIZATORUL isi asuma obligatia de a citi, intelege si accepta toate conditiile contractuale prevazute in contractele pentru utilizarea produselor (EULA), postate pe MANAGING-SMART pentru fiecare produs comandat si descarcat sau utilizat.
In cazul in care UTILIZATORUL nu citeste, nu intelege sau nu agreeaza in intregime conditiile contractuale prevazute in contractul pentru utilizarea produsului (EULA), postat pe MANAGING-SMART pentru produsul dorit, UTILIZATORUL nu va comanda, achita, descarca si utiliza o copie a produsului, impreuna cu licenta de utilizare, indiferent daca este vorba de versiuni Demo (gratuite) sau complete (livrate contra cost).
4) Prin comandarea, achitarea, descarcarea sau utilizarea unei copii a oricarui produs si a licentei aferente de pe MANAGING-SMART, UTILIZATORUL declara implicit ca a citit, a inteles si a agreeat toate clauzele contractuale (inclusiv EULA) care guverneaza descarcarea si folosirea acestor produse, indiferent daca acestea au fost exprimate in Limba Engleza sau in Limba Romana.
5) UTILIZATORUL intelege si agreeaza faptul ca toate drepturile de proprietate si de orice alta natura asupra produselor de pe MANAGING-SMART si a copiilor acestora descarcate si utilizate de UTILIZATOR, apartin ADMINISTRATORULUI MS sau actionarilor sau furnizorului acesuia, aceste drepturi nefiind cedate niciodata catre UTILIZATOR, nici ca urmare a platii si descarcarii de catre Utilizator a unei copii a produsului si a licentei de utilizare. Ca urmare a efectuarii unei comenzi (si a achitarii acesteia, in cazul produselor cu functionalitate completa), UTILIZATORUL primeste doar dreptul de utilizare a unei copii a produsului care i-a fost alocat (licenta pentru utilizare temporara) pe un singur calculator, in interes propriu (si nu de a efectua servicii de tip “consultanta” sau de alta natura catre terti), pe o perioada limitata si sub conditiile EULA care guverneaza utilizarea produsului respectiv.
6) Utilizatorul nu va utiliza in nici un fel copii ale produselor de pe MANAGING-SMART, daca nu este in posesia licentelor specifice de utilizare a acestora, primite de la MANAGING-SMART sau de la ADMINISTRATOR MS, sau daca aceste licente au expirat.
C. Plata, Livrarea si Facturarea pentru utilizarea produselor contra cost
1) In vederea primirii dreptul de utilizare temporara pentru o copie a unui produs de pe MANAGING-SMART, UTILIZATORUL trebuie sa efectueze o comanda conform procedurii standard de pe site, apoi sa efectueze plata comenzii.
2) Dupa efectuarea platii, UTILIZATORUL va primi, pentru utilizare temporara, o copie a produsului comandat, impreuna cu un fisier de licenta care permite utilizarea copiei produsului pe perioada mentionata in contractul (EULA) de utilizare a produsului respectiv. Livrarea copiei produsului si a licentei de utilizare temporara se va face exclusiv electronic, prin e-mail la adresa declarata de UTILIZATOR sau in contul acestuia de pe MANAGING-SMART.
3) Termene de livrare: MANAGING-SMART va livra copia produsului comandat si achitat si a licentei de utilizare temporara a acestuia, pana cel tarziu la ora 24 a urmatoarei zile lucratoare, fata de ziua in care s-a comandat si achitat produsul.
Fara a-si asuma o obligatie si in limitele posibilitatior tehnice si a conditiilor de comunicatie pe internet, MANAGING-SMART va face toate eforturile rezonabile pentru a efectua majoritatea livrarilor in 5-30 minute de la confirmarea incasarii contravalorii acestora.
4) MANAGING-SMART va efectua Facturarea pentru comenzile achitate in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data incasarii comenzii, trimitand factura in format electronic (fisier “pdf”) pe adresa e-mail a Utilizatorului.
5) Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru comunicarea catre MANAGING-SMART, in momentul efectuarii platii, a datelor corecte si complete pentru intocmirea facturii.
Utilizatorul agreeaza faptul ca va primi factura numai prin e-mail, sub forma de fisier “pdf”.
D. Politica de retur
1) MANAGING-SMART pune gratuit la dispozitia UTILIZATORULUI, spre utilizare temporara in vederea testarii, copii “Demo” ale produselor. Copia “Demo” a unui produs (impreuna cu licenta de utilizare temporara) poate fi comandata, descarcata si utilizata gratuit o singura data, pe o perioada care este stipulata in contractul de utilizare (EULA) a fiecarui produs (cel putin 15 zile). Copia “Demo” a unui produs este supusa acelorasi drepturi si obligatii prevazute in contractul de utilizare a produsului (EULA), ca si versiunea cu plata. Procedura de licentiere pentru utilizare temporara a unei copii “Demo” este asemanatoare cu cea pentru licentierea temporara a copiei platite (mai putin plata si facturarea, intrucat utilizarea copiei “Demo” este gratuita).
2) Inainte de comandarea pentru utilizare a unei copii contra cost a unui produs de pe MANAGING-SMART (impreuna cu licenta de utilizare temporara), UTILIZATORUL trebuie sa se asigure ca produsul este functional in mediul sau hardware si software si, de asemenea, ca produsul satisface cerintele sale sub toate aspectele. In vederea testarii produsului, UTILIZATORUL are la dispozitie materialele de pe MANAGING-SMART si, pe o perioada de cel putin 15 zile, copia “Demo” gratuita, mentionata la paragraful precedent.
3) Prin comandarea si achitarea, in vederea utilizarii unei copii a unui produs de pe MANAGING-SMART, UTILIZATORUL declara implicit ca a verificat materialele de pe site si a testat versiunea “Demo” a produsului inainte de plata versiunii complete, constatand ca produsul este functional in mediul sau hardware / software si satisface intru totul cerintele sale. In consecinta, prin comandarea si plata facuta in vederea utilizarii unui produs contra cost de pe MANAGING-SMART, UTILIZATORUL declara implicit ca renunta la orice drept de returnare a sumelor achitate catre MANAGING-SMART, intrucat a dispus de materiale si timp suficiente pentru a testa produsul inainte de a achizitiona dreptul de utilizare temporara a acestuia.
E. Drepturi de Autor
1) Intregul continut al MANAGING-SMART, incluzand, texte, imagini, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, produse si copiile descarcate ale produselor, etc., este proprietatea MS Managing Smart SRL si/sau a actionarilor, partenerilor sau furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul si continutul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii MS Managing Smart SRL si/sau a actionarilor acesteia si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a MS Managing Smart SRL a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa.
F. Limitari ale Responsabilitatii
1) Intreg continutul MANAGING-SMART, incluzand, fara a se limita la acestea, produsele si copiile acestora descarcate de UTILIZATOR, sunt oferite in starea in care acestea exista pe site in momentul achizitiei dreptului de utilizare, fara garantii de nici un fel, inclusiv fara garantii ca nu contin defecte sau ca sunt potrivite pentru un anume scop. UTILIZATORUL agreeza ca nu va solicita restituirea pretului platit pentru utilizarea produselor livrate spre utilizare temporara, indiferent de situatie.
Prin descarcarea spre utilizare si / sau utilizarea copiilor produselor de pe MANAGING-SMART, UTILIZATORUL declara implicit ca a verificat toate materialele disponibile (informatii de pe site, informatii tip “Help”, versiunile “Demo” ale produselor), si a ajuns la concluzia ca produsele sunt functionale si satisfac cerintele sale in starea in care sunt, renuntand, astfel, la eventuale cereri de restituire a pretului platit.
2) MS Managing Smart SRL, actionarii si furnizorii acesteia nu isi asuma nici o responsabilitate de a schimba copia produsului oferita spre utilizare, sau de a efectua vreo lucrare de reparare / modificare a acesteia, indiferent de motivul invocat. Riscurile cu privire la calitatea, performantele si functionalitatea produselor oferite spre utilizare sunt asumate de UTILIZATOR. Este probabil ca modificarea, actualizarea sau schimbarea componentelor hardware sau software pe care UTILIZATORUL ruleaza copiile produselor descarcate de pe MANAGING-SMART sa duca la disfunctionalitati in utilizarea copiilor produselor, sau char la pierderea totala a functionalitatii acestora. UTILIZATORUL agreeaza faptul ca MS Managing Smart SRL sau actionarii acesteia nu au nici o obligatie de a actualiza copia produsului descarcata de UTILIZATOR in momentul platii acesteia, pentru a fi compatibila cu noile componente hardware sau software (sau actualizarile acestora) ale UTILIZATORULUI. Fara a-si asuma vreo obligatie in acest sens, MS Managing Smart SRL poate decide, la discretia sa, sa ofere actualizari gratuite sau contra unui cost, pentru a extinde functionalitatea produselor sau pentru a compensa posibile pierderi de functionalitate datorate modificarii structurii software pe care UTILIZATORUL utilizeaza produsele.
3) MS Managing Smart SRL, actionarii, furnizorii si licentiatorii acesteia nu vor fi responsabili pentru nici un prejudiciu sau paguba de orice fel , directa, indirecta, speciala, incidentala, provenita din utilizarea materialelor de pe MANAGING-SMART sau a copiilor de produse descarcate de pe site, sau din utilizarea datelor rezultate ca urmare a rularii copiilor produselor descarcate de pe site. MS Managing Smart SRL, actionarii si furnizorii acesteia nu vor fi responsabili pentru nici o paguba rezultata ca urmare a utilizarii informatiilor si copiilor de produse de pe MANAGING-SMART cum ar fi (si fara a se limita la acestea): eventuale erori de calcul, formule de calcul eronate, pierderea datelor, disponibilitatea sau indisponibilitatea de utilizare a copiilor produselor, compensatii sau daune pentru pierderi financiare, pierderi de afaceri, intrerupere a lucrului, defectarea sistemului hardware / software, sau orice alte prejudicii / daune comerciale sau pierderi.
4) UTILIZATORUL isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la faptul ca rezultatele obtinute in urma utilizarii informatiei de pe MANAGING-SMART si a utilizarii (rularii) copiilor produselor descarcate de pe site nu contin erori si interpretari eronate. UTILIZATORUL isi asuma obligatia de a se asigura ca prin utilizarea informatiei de pe MANAGING-SMART si a rezultatelor obtinute ca urmare a utilizarii copiilor produselor descarcate de pe site, nu va produce prejudicii sau pagube de vreun fel activitatii sale sau activitatii tertilor. UTILIZATORUL isi asuma in intregime responsabilitatea pentru orice eventuale prejudicii sau daune pricinuite activitatii sale sau tertilor, daca acestea apar ca urmare a utilizarii informatiei de pe MANAGING-SMART, sau ca urmare a utilizarii copiilor produselor de pe site sau a rezultatelor obtinute in urma utilizarii (rularii) copiilor acestor produse.
5) In cazul in care nu agreeaza vreuna din prevedere prezentului capitol, UTILIZATORUL nu are dreptul de a utiliza informatia de pe MANAGING-SMART si, de asemenea, nu are dreptul de a descarca sau utiliza in nici un fel copii ale produselor de pe site.
G. Legea aplicabila
Utilizatorul agreeaza faptul ca drepturile si obligatiile prevazute in acest document sunt guvernate de legile din Romania.
MS Managing Smart SRL,
Administrator site www.managing-Smart


Managing Smart Logo


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/cmanage/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309